maanantai 27. huhtikuuta 2015

Viikonloppu ja maanantai!

Heippa!

Nyt ollaan sitten tosiaan puolet ajasta täällä jo oltu. Ja pakko kyllä myöntää, että pienistä vastoinkäymisistä huolimatta tämä on vastannut minun odotuksiani. Ja tällä tarkoitan nyt ensisijaisesti kokemuksen rikkautta, kielitaidon paranemista, työpaikkaa, työpäiviä sekä vapaa-aikaa. Kielitaidon lisäksi olen ihan varmasti oppinut lisää itsenäistymisestä, ongelmien ratkaisusta (vaikka yhteinen kieli onkin vain tämä rallienglanti!), päätösten tekemisestä, sekä yksinkertaisesti ennen niin itsestäänselvyydeltä tuntuvien asioiden arvostamisesta! Kaikkein eniten näistä pienistä "itsestäänselvyyksistä" tosiaan ikävä on toimivia vessoja, suihkua, suomalaista kahvia, mikroa, suomalaisia tv-ohjelmia, sitä että minun tavarat ja ruoat tosiaan ovat vain minun ja mikä parhainta, omaa rauhaa! Onhan tämäkin opettavainen kokemus asua kymmenen muun ja täysin vieraan ihmisen kanssa saman katon alla. 

Ennen kuin selostan viikonlopun tapahtumia ajattelin kuitenkin kirjoittaa tästä päivästä. Eli, tänään en enää ollutkaan yläkerrassa, valvomossa vaan pääsin Paulan kanssa alakertaan. Teimme tänään taas ihan näitä perus toimistotöitä, mitä aina aikaisemminkin alakerrassa. Järjestelmämme poistuvien työntekijöiden papereita kasaan, lisäsimme nykyisten työntekijöiden kansioihin päivitettyjä papereita, kirjoitimme tietokoneella puhtaaksi muutaman työsopimuksen, sekä syötimme jälleen työntekijöiden perustietoja tietokantoihin. Työtehtävät ehkä kuulostavat tylsiltä, mutta minä oikeasti tykkään tehdä tällaista työtä! Aika kuluu ihan hirveän joutuisasti ja kun työkavereritkin ovat mitä parhaimpia niin mikäs sen parempaa? Kahviakin saa juoda niin paljon kuin haluaa. On myös hauska huomata kuinka olen oppinut myös työntekijöiden nimiä jo ulkoa, ne mitkä ensimmäisinä päivinä tuntuivat mahdottomilta lausua ovat nyt ihan peruskauraa, jopa minulle! 


Tämän päivän jälkkäri lounaalla! 


Seuraavana olisi vuorossa vähän kertomusta viikonlopusta. Lauantaina mentiin tosiaan sinne Popeye Villageen. Oli kyllä todella todella hauska ja värikäs paikka! Parhainta mielestäni oli ilmainen ajelu moottoriveneellä, sillä kuski näytti muutamia luolia siinä lähistöllä, koko meidän seurue pääsi saman veneen kyytiin ja ilma oli hyvä, lukuunottamatta kovaa tuulta. Takaisin kohti rantaa mennessämme veneellä, kuski lisäsi vauhtia jo sellaisiin lukemiin, että vettä roiskui päälle eikä kastumiselta päästy välttymään. Ilmaisen veneajelun lisäksi lipulla sai ilmaiseksi myös postikortin ja aikuiset myös lasin viiniä. Hieman varauksella aluksi viiniin suhtauduin, mutta se oli yllättävän hyvää ja raikkaan makuista! Kipparikallen näyttelijä oli hieman pettymys, eihän hän muistuttanut Kallelta, kuin vain vaatteiltaan. Joka tapauksessa päivä oli mielettömän hauska ja mukava. Muut hieman arvostelivat kylää, mutta minun mielestä se oli ehdottomasti näkemisen arvoinen!



Kipparikalle


Kylästä


Pitäiskö tässä nyt sitten itkeä vai nauraa? 




Luola


Minigolfia!




Nimikin lyöty vieraskirjaan!


Seuraavaksi vähän vielä sunnuntaista. No niinkuin moni on meille kertonut, joka sunnuntaina on Marsaloxxissa suuret markkinat aamupäivällä. Niihin me sitten aamulla lähdettiin Paulan kanssa intoa puhkuen. Tavattiin Vallettassa ja otettiin sieltä bussi kohti markkinoita. Pääsimme vihdoin perille ja lähdimme kävelemään rantaa kohti. Ihmisiä oli paljon, mutta mitään markkinoita me ei ikinä löydetty. Kysyimme eräältä kioskin pitäjältä, että missä ne markkinat oikein ovat ja vastaus oli lyhyt ja ytimekäs: "No market today." Vai että sellasta. Palattiin sitten takaisin Vallettaan ja kulutamme siellä aikaa kierrellen ja katsellen hieman ympäristöä, kunnes otimme bussit takaisin kämpille! No jos sitä vaikka ensi sunnuntaina olisi parempi onni noiden markkinoiden kanssa! 


Kuva satamasta, Marsaloxx

Loppuun vielä viimeinen piristys! Eipä taida kauhean monella olla tällaista työkaveria toimistolla! Tässä meidän toimiston lemmikki; Cucu!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti