torstai 2. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen työpäivä

Hellurei!

Tänään oli tosiaan ensimmäinen työpäivä. Vaikka matkani työpaikalle onkin erittäin lyhyt, onnistuin silti eksymään. Onneksi kuitenkin varauduin kaikkeen ja lähdin tarpeeksi ajoissa. Kysyin eräältä mieheltä apua, kun tajusin olevani eksyksissä. Olin vahingossa lähtenyt täysin väärään suuntaan! Ihmiset ovat todella avuliaita täällä, joten mies opasti minut oikeaan suuntaan ja olisi vielä tarjonnut kyydinkin, mutta kieltäydyin kohteliaasti. Eksymisestäni huolimatta olin hyvissä ajoin työpaikalla.

Johtaja tuli pian hakemaan meidät aulasta ja siirryimme toimistolle, jossa hän kertoi yhtiön toiminnasta ja kyseli meiltä erinäisiä asioita. Saimme tehtväksemme miettiä viikonlopun yli minkälaisia töitä mahdollisesti haluaisimme jossain vaiheessa kokeilla. Vaihtoehtoja olivat muunmuassa arvokuljetustehtävät, paikallisvartiointitehtävät ja piirivartiointitehtävät. Aluksi aloitamme kuitenkin toimistotöillä. Minun mielestäni olisi hienoa päästä seuraamaan arvokuljetustehtäviä, jos se siis todellakin on mahdollista!?

Ihmiset työpaikalla olivat erittäin mukavia! Uskon että työpäivät tulevat olemaan mielekkäitä työtehtävistä huolimatta.

Ikäväkin alkaa pikkuhiljaa helpottamaan! Eihän se katoa, mutta sen kanssa oppii elämään! Olen tutustunut asunoni muihin tyttöihin nyt paremmin ja he ovat todella ihania persoonia! Uskon että ainakin osasta heistä tulee jopa elinikäisiä ystäviä, koska onhan tämä ihan mieletön kokemus, joka meitä yhdistää. Tajusin myös, että voin kuluttaa aikani täällä ikävöiden kaikkia, taikka voin todellakin nauttia tästä ja ottaa irti kaiken mikä lähtee!

Palaillaan!

1 kommentti:

  1. Moi! Nimenomaan, nauti kaikesta ja hyvää Pääsiäistä! -Ilona

    VastaaPoista