tiistai 14. huhtikuuta 2015

Toimistohommia

Hei!

Ollaan taas jo kohta alkuviikko painettu täysillä eteenpäin. Tänään on jo tiistai. Eilen oli maanantai ja sain kuulla että vielä ainakin tämän viikon vietän alakerrassa ja ensi viikolla mahdollisesti sitten pääsen yläkertaan, valvomoon. Ensi viikolla meitä ruvetaan pikkuhiljaa siirtämään myös kenttätöihin!

Eilen, eli maanantaina Patrick ja Pauli vaihtoivat paikkoja. Patrick meni Paulan opetettavaksi yläkertaan ja Pauli tuli minun kanssani alas. Sain tehtäväkseni näyttää Paulille miten työntekijöiden tiedot syötetään koneelle ja sitten meidän piti yhdessä syöttää lähes sadan henkilön tiedot. Olimme todella nopeita ja siinä se aika sitten kuluikin mukavasti. Loppupäivästä Pauli meni alas vastaanotolle ja minä jäin työstämään loppuja tietoja. Eilisestä kertyikin työaikaa sitten kahdeksan tuntia ja risat. Eilinen oli mukava päivä ja ilma ulkonakin oli mitä hienoin! Illalla teimme yhdessä muiden asukkaiden kanssa lettuja.

Tänään ei päivä alkanut mitä parhaimmalla tavalla, sillä kun olin menossa syömään aamupalaa huomasin että joku oli syönyt ruokiani ilman lupaani. Syyllinen ei tietenkään ole mitään myöntänyt... Harmittaa vain kun ei voi rehellisesti kysyä, että saako syödä jos niin paljon haluaa, vaan pitää varastaa. Eipä ollut eka kerta, monen muunkin ruokia on kadonnut jääkaapista. Se on tällaisen soluasunisen huonoimpia puolia. Täytyy vastedes säilyttää ruoat mitkä eivät tarvitse kylmää, omassa huoneessa. Aamupalan jälkeen lähdin töihin. Olin töissä ajoissa, niinkuin aina. Ihan aluksi näytin Paulille kuinka henkilötietokansiot järjestellään oikein. Niitä sitten muutaman järjesteltyämme meille annettiin eri tehtävät. Minun tuli selata uniformu kansiota ja listata erilliselle paperille kenellä työntekijöistä on mitäkin vaatteita käytössään ja paljonko niiden rahallinen arvo on yhteensä. Tuon tehtyäni pääsin tietokoneelle tekemään excel-taulukkoa työntekijöiden viime kuun tehdyistä työajoista ja tunneista. Olin aika ripeä tuossakin työssä ja loppupäivästä meninkin sitten taas vastaanotolle. Lajittelin palkkakuitteja kirjekuoriin ja suljin valmiit kuoret. Nyt nekin ovat valmiita lähetettäviksi. Patrick oli hetken auttamassa minua. Vastailin myös puhelimeen tarvittaessa ja ohjasin asiakkaita oikeiden henkilöiden luo. Pääsin myös luovuttamaan yhden uniformun eräälle herralle ja sain jopa allekirjoittaa siihen liittyvän paperin. Ja jälleen kerran oli kahdeksan tunnin päivä pulkassa.

Olen itseasiassa alkanut pitää toimistolla tehtävistä töistä ja voisin jopa nähdä itseni joskus jonkun toimiston työntekijänä, mutta tietenkin turvallisuusalalla. En enää janoa ihan niin paljon kentälle töihin, sillä pidän tästäkin hommasta ja maltan kyllä odottaa.

1 kommentti:

  1. Toimistohommat on hyviä hommia :) Toivottavasti ruuat säilyvät jatkossa, ikävä homma. -Ilona

    VastaaPoista