torstai 9. huhtikuuta 2015

Torstai

Heippa!

Nyt ollaan jo torstaissa. Päivät menee ihan hurjan nopeasti nyt kun työt ovat alkaneet! Tänään oli erittäin mukava työpäivä. Työskentelin taas saman naisen kanssa kuin eilen. Pääsen yläkertaan varmaankin ensi viikolla, kun vaihdamme opiskelijoiden kesken työtehtäviä, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan kaikkea. Minulle oli tuotu ´´oma´´ tietokone samaan huoneeseen naisen kanssa. Pääsin siis aluksi tekemään tietokoneella tärkeitä asiakirjoja. Se oli mielestäni erittäin mielenkiintoista! Tein niitä muutaman tunnin ja sitten minun täytyi taas järjestellä samoja asiakirjoja kuin edellisinäkin päivinä. Työnteko alkaa sujumaan minulta jo nopeammin ja paremmin. Pakko myöntää että olen tainnut jopa vähän tykästyä paperihommiin. Nainen jonka kanssa työskentelen on erittäin mukava! Kuuntelimme musiikkia samalla kun teimme töitä ja hän halusi kuunnella minun lempimusiikkiani ensiksi, eli Juha Tapiota. Se oli hauskaa. Ruokatunnilla kävimme, yllätys yllätys jälleen kerran kantakahvilassamme. Pääsin tänään jopa vartin aikaisemmin, koska olin kuulemma niin ahkera.

Illalla kävimme syömässä eräänlaisessa kanaravintolassa yhden tytön kanssa, joka asuu samassa asunnossa. Joissain paikoissa täällä ruoka on todella edullista, mutta joissain paikoissa saat maksaa itsesi kipeäksi. Tämä paikka oli kuitenkin edullinen ja sopi minun kukkarolleni hyvin. Huomenna työpäivä alkaa taas puoli yhdeksältä. Huomenna on jo perjantai! Sitten on taas viikonloppu!

Lauantaina ajattelimme mennä käymään sinisellä laguunilla Patrickin, Paulin ja eräiden suomalaisten tyttöjen kanssa, johon yksi päivä ihan sattumalta törmäsin ollessani ulkona asuntolaisteni kanssa! Juttelimme silloin niitä näitä, ihan kuin olisimme tunteneet pidempäänkin! Hekin ovat opiskelijoita ja ovat olleet täällä nyt jo jotain kuukauden. He kuitenkin lähtevät jo sunnuntaina.

Lauantaina pitäisi myös löytää posti jostakin, jotta saisin kortteja lähetettyä.

Eli lyhyesti: Hauskaa on ollut, niin töissä kuin vapaallakin ja alan pikkuhiljaa tottumaan tähän. Enää ei kaduta yhtään, että lähdin. Päinvastoin!

Huomiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Sininen laguuni on hieno paikka, kannattaa mennä. Huomaan myös, että kulttuurishokki on hellittänyt :) Hyvää viikonvaihdetta! -Ilona

    VastaaPoista
  2. Jep, kulttuurishokki on nyt hellittänyt! En olisi ihan heti uskonut, että se tulee näinkin vahvana :D Onneksi häipyi jo! :) Ja kiitos!

    VastaaPoista