keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Excel taulukko

Heippa!

Ihan nain aluksi taas pahoittelut a ja o kirjainten olemattomista pilkuista.

Tanaan on ollut jotenkin todella puuduttava paiva. Saimme heti aamulla Paulin kanssa paksut niput papereita neniemme eteen ja tehtavana oli ruveta tayttamaan tietoja excel taulukkoon. Minulle annettiin helmikuun paperit ja Paulille ilmeiseti tammikuun. Tehtavana oli siis vertailla tyontekijoiden tayttamia tietoja toiseen paperiin, joka meille annettiin ja niiden mukaan tayttaa tyotunnit excel taulukkoon. Lopuksi kaikki tunnit tuli laskea yhteen. Tama tehtiin jokaisen henkilon kohdalla erikseen. Itseasiassa se oli aluksi mielestani hyvinkin hauskaa ja aikaa vievaa hommaa, mutta loppupaivasta rupesi jo vasyttamaan ihan hirveasti. Teimme kyseista tyota siis koko paivan, mutta sain omani valmiiksi hieman ennen neljaa. Taman jalkeen minun taytyi taas menna alakertaan vastaanottotiskille, kunnes se suljetaan.

Eipa tasta paivasta siis toiden kannalta ole pahemmin kerrottavaa.

Englanninkielentaitoni on mielestani kehittynyt huimasti. Olemme olleet taalla vasta kohta muutaman viikon, mutta puheen tuottaminen on minulle paiva paivalta helpompaa, lisaksi olen oppinut ymmartamaan englantia paremmin oli kyse sitten kenesta tahansa puhumassa eri aksentilla. Vaikka vahvuutenanihan onkin ollut englanninkielessa nimenomaan sen ymmartaminen. Puhuminen on aina ollut vaikeinta, mutta taalla se tosiaan on jo kehittynyt paljon, ja toivottavasti kehittyy viela lisaa!

Loysimme tanaan ruokatunnilla uuden ruokapaikan. Se oli hieman aikaisempia kalliimpi, mutta ruoka oli sitakin parempaa, asiakaspalvelu ihan mielettoman hyvaa ja jopa hygieniaan oli kiinnitetty huomiota! Edelliset paikat hygienian ja asiakaspalvelun osalta ovat meinaan olleet vahan niin ja nain. Uskon etta tulemme jatkossa kaymaan edella mainitsemassani paikassa useammin! Paitsi no sitten tietenkin kun kentalle paasemme toihin niin se ei ole mahdollista, vaan mukaan pitaa varata omat evaat.


1 kommentti:

  1. Moi Tuija, varmasti olet mennyt englanninkielessä aimo loikan eteenpäin. Hyvä! -Ilona

    VastaaPoista