tiistai 28. huhtikuuta 2015

Joka päivä jotain uutta

Hei!

Ihan näin heti alkuun varoituksen sana siitä, että vaikka joka päivä onkin aina jotain pientä uutta oppinut niin tämän päivän kirjoituksesta ei kovin pitkä tule.

Olin tänään jälleen toimistolla, alhaalla Paulan kanssa. Teimme samoja paperihommia, mitä muinakin viimepäivänä ja juttelimme jopa toisillemmekin englantia! Oli hyvä "nyrkkisääntö" minkä meistä eniten vastuuta kantava nainen antoi jo ensimmäisellä viikolla; "Puhukaa englantia täällä toimistolla myös toisillenne, jotta kielitaitonne harjaantuu entistä enemmän." Siitä olemmekin yrittäneet pitää kiinni ja juttelemme suomea vain tauoilla taikka jos toinen ei ymmärrä, mutta toinen ymmärtää (niin selventäminen). Hieman ennen ruokatuntia menin hetkeksi vastaanottotiskille alakertaan. Ruokatauon jälkeen oli Paulan vuoro. Palasin ruokkiksen jälkeen ylös ja jatkoin samojen asioiden tekemistä, kuin mitä aamulla. Hieman myöhemmin iltapäivällä nainen kysyi minulta haluaisinko lähteä hänen kanssaan käymään Lidlissä ostamassa tarvittavia tavaroita toimistolle ja tietenkin jos kotiin tarvitsee jotain. No mikä jottei! Ja niinpä lähdimme. Sain samalla tehtyä edulliset ostokset myös itselleni ja nyt on taas ruokaa joksikin aikaa. Paluumatkalla juutuimme liikenneruuhkaan ja kello alkoikin jo lähennellä viittä, joten hän ystävällisesti heitti minut kotiovelle saakka. Mukava päivä, jälleen kerran! Ja jos nyt pitäisi todeta mitä uutta opin, niin mieleen painui Lidlin vartijan toimintamalli kun "varashälyttimet" ovilla piippailivat meidän kohdallamme. Hän saapui luoksemme kylmän rauhallisesti, ystävällisesti hymyillen ja aloimme yhdessä käymään tavaroita läpi mikä niistä aiheutti hälytyksen. Hälytyksen aiheuttaneen tuotteen löydyttyä pääsimme jatkamaan matkaa ja vartija toivotti meille hyvät päivän jatkot!

Huomenna ja torstaina osallistumme toimistolla paikalliselle vartijan kurssille! Osallistumme oppitunneille ja lupasin Pertille kirjottaa siitä jonkunnäköisen raportin tänne blogiin! Joten palaillaan pian!

Ps. Taisin hieman valehdella kirjoituksen alussa, sillä eihän tämä nyt hurjan lyhyeksi jäänytkään...

2 kommenttia:

  1. Odottellaan siis raporttia vartijakurssilta. Hauska huomio myös tuo tuolla Lidlissä, tuollakin lailla tosiaan voi vartijantyöhön tutustua. Iloista Vappua! -Ilona

    VastaaPoista
  2. Haha, jep! :) Ja kiitos samoin, vahan kylla myohassa..

    VastaaPoista