perjantai 15. toukokuuta 2015

Viimeisia viedaan

Hei!

Nyt on yhta paivaa vaille tyoharjoittelujakso pulkassa. Ja tarkoitankin talla nimenomaan tyopaivia. Suomeenhan me palaamme vasta hieman reilu viikon paasta, mutta kuitenkin. On kylla erittain helpottunut ja tyytyvainen mieli tasta kaikesta. Paljon on tullut aherrettua ja kohta se palkitaan, kun saadaan todistukset kouraan. Ihan mieletonta! Luokkaa seka opettajia tulee ikava ja pakko myontaa, jopa sita itse koulunpenkkia.

Eilen ja tanaan tyoskentelin toimistolla. Muut meista suomalaisista ovat olleet eilisen ja taman paivan vapaalla, joten olen ollut meista neljasta taalla yksin. Minun vuoroni on hieman lomailla ensi viikon maanantai, tiistai ja keskiviikko. Tosiaan toita ei ole enaa kuin ensi viikon torstaina (minun osaltani) ja sitten vain pakataan laukut ja sanotaan heipat. Kyllahan tata paikkaa ja ihmisia tulee kaipaamaan, mutta enemman kuitenkin ikavoin Suomea ja laheisiani, etta olen kylla iloinen paastessani takaisin. Mitaan en kuitenkaan tekisi toisin. Niin mieleton mahdollisuus ja kokemus tama on ollut! Sita paitsi, paaseehan tanne aina kaymaan kun tahtoo jos vain saastaa hieman rahaa. Ensi kerralla taidan kuitenkin tulla ihan vain lomailemaan, niiden omien rakkaideni kanssa.

No jos nyt sitten vaikka niihin tyoasioihin, eli siis toimistolla tosiaan. Eilinen meni papereita arkistoiden, muutamia tyosopimuksia tulostellen ja lahtevien tyontekijoiden papereiden asettelemista aakkosjarjestykseen. Tanaan jatkoin eilista hommaa ja tein siina sivussa vahan taas ''leikkaa ja liimaa'' -tehtaviakin. Aikaa naiden toiden tekemiseen oli minulle varattu melkein  kolme tuntia, mutta suoriuduin tehtavistani noin tunnissa, joten paasin vastaanottotiskille alakertaan. Siella sitten olinkin loppupaivan; vastailin puhelimeen, ohjasin asiakkaita oikeiden henkiloiden puoleen, seka annoin palkkakuitteja niita pyytaville.

Oli kylla mielenkiintoiset kaksi paivaa, jalleen kerran! Haikein mielin jaan hieman ''lomailemaan'', mutta onneksi paras ystavani Jessica tulee tanne sunnuntaina ja on siihen torstaihin asti, joten tekemisen puutetta tuskin tulee! Pakkailuakin pitaisi hieman jo aloitella.

Pian nahdaan! :-)

1 kommentti:

  1. Moi Tuija, pian tosiaan nähdään! Nauti nyt vielä viimeisistä päivistä siellä :)
    -Ilona

    VastaaPoista