keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Fort Cambridge

Heips!

Eilen olimme jälleen toimistolla ja saimme vihdoin tietää koska pääsemme kentälle, ja minne milloinkin. Keskiviikkona, eli tänään olin Fort Cambridgessa, huomenna eli torstaina menen The Pointtiin ja perjantaina Baystreetille. Tiistaipäivänä kului joutuisasti, niinkuin yleensäkin toimistolla. Teimme samankaltaisia paperitöitä kuin ennenkin. Uusi asia minulle oli laittaa yksittäisen kohteen työntekijöiden tehtyjä työtunteja excel taulukkoon.

Tänään olin siis Fort Cambridgella. Kyseinen kohde on siis näin selkokielisesti sanottuna rikkaiden ihmisten kerrostaloalue, johon sisältyy monikerroksinen parkkihalli. Parkkihalli on tarkoitettu niin asukkaille, kuin lähistöllä asioiville muillekin henkilöille.

The Point, jossa Paula työskenteli tänään oli aivan minun kohteeni vieressä, joten menimme töihin yhtämatkaa. Onneksi varasimme aamuun tarpeeksi aikaa ennen työvuoron alkua, sillä matka ei sujunut täysin ongelmitta. Mukana olleista kartoistamme huolimatta eksyimme hieman. Ehdimme kuitenkin hyvin työvuoroihimme!

Minun kanssani töissä oli kaksi mieshenkilöä. Molemmat heistä olivat erittäin mukavia, auttavaisia, ystävällisiä ja puheliaita! He kertoivat minulle mielellään työstään ja kohteesta. Vartijakoppi oli parkkihallissa ja työnkuvaan kuului asiakkaiden sisään- ja ulospäästäminen parkkihalliin ja -hallista, sekä tietenkin parkkilippujen myyminen. Opin käyttämään lipuke- ja kassakonetta. Parkkihallin pyörittämisen lisäksi työnkuvaan kuului tietenkin säännöllisesti tehdyt tarkastuskierrokset alueella, sekö valvontakameroiden seuraaminen. Toisen työntekijöistä tulee aina olla vartijakopilla. Nämä työntekijät olivat jakaneet tehtävät niin, että he käyvät tarkastuskierroksilla vuoron perään toisen ollessa aina kopilla. Pääsin siis tietenkin myös kierroksille mukaan.

Kierroksella kävimme aina läpi asuintalojen rappukäytävien aulat ja pidimme yllä yleistä järjestystä, sekä toimme turvallisuuden tunnetta asukkaille. Pidimme huolta myös tietenkin siitä, ettei alueella liiku asiattomia henkilöitä ja jos olisimme huomanneet jotain poikkeavuuksia, meidän olisi kuulemma raportoitava siitä eteenpäin, sekä tehdä merkintöjä niin sanottuun "lokikirjaan".

Työpäivä oli erittäin mielenkiintoinen! Kokemus oli ainutlaatuinen ja pidin tästä kohteesta todella paljon! Todella hienoa, että pääsimme vihdoin kentälle! Odotan huomista innolla!




Tässä kuvaa alueen kerrostaloista. Kerroksia taloissa oli 20!
Yhden asunnon arvo on kuulemma vähintään puolitoista miljoonaa euroa!


Asukkailla oli myös ikioma uima-allas! Toinen samanmoinen on kuulemma rakennusvaiheessa, niinkuin on myös asukkaille tarkoitettu ikioma spa-hoitola ja kuntosalikin!



Tässä kuvaa vartijakopista parkkihallissa.



Parkkihallia...



Portit



Iloinen työntekijä



Myös paloturvallisuusasiat olivat kunnossa, ainakin mitä minä niitä ehdin huomioida. Heillä oli myös kattavat paloilmaisinjärjestelmät koko kiinteistön alueella. Toinen työntekijä opasti minua myös palokeskustaulukon käyttöön.


2 kommenttia:

  1. Morjens
    Hyvin olet päässyt asioihin sisälle.Jatka vaan kirjoittelua, ja voisit pohtia miten työ sielä eroaa suomalaisesta työstä.
    Pertti

    VastaaPoista
  2. Heippa Pertti!

    Joo hyvä idea, voisin kirjoitella siitä ihan oman postauksen vaikkapa viikonloppuna kun olen käynyt kaikki tämän viikon kohteet läpi! :-)

    VastaaPoista