keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Viimeinen päivä kentällä

Heippa!

Tänään oli viimeinen työpäiväni kentällä. Tänään olin Baystreetilla ja vuoro oli kyllä kerrankin tekemistä täynnä. Työparini oli tällä kertaa eri henkilö, kuin viimeksi Baystreetilla ollessani.

Työtehtäviin kuului tietenkin samat asiat, kuin viimeksikin, mutta hotellin hissi aiheutti rutkasti lisätyötä. Jouduimme ramppaamaan moneen otteeseen hotellille, kun virkailijat ilmoittivat hissin toimimattomuudesta. Yksi kerta oli erittäin jännä, sillä luulimme hissin jääneen jumiin sisällään matkustajia. Jouduimme availemaan hissinovia eri kerroksissa ja huhuilemaan mahdollisia asiakkaita. Kukaan ei onneksi kuitenkaan ollutkaan jäänyt hissiin jumiin. Silloin tällöin hissi toimi moitteettomasti, mutta tiedä sitten missä lienee vika, kun noin kerran tunnissa sitä piti käydä hieman säätämässä. Mielenkiintoista, että tämä kuului vartijan tehtäviin, eikä paikalle soitettu heti huoltomiestä!

Päivä oli kuitenkin erittäin mukava ja juttuakin riitti. Juttelimme niitä näitä maidemme kulttuurieroista, kielistä, vartijoiden oikeuksista ja vaikka mistä muusta! Oli kyllä hauska lopettaa kenttäjakso mahtavaan vuoroon. Huomenna takaisin toimistolle ja sitä alkaa kuulkaas päivät lähenemään loppuaan!

Heippa hei Baystreet ja kenttävuorot Maltalla! Josko sitten ensikerran pääsen näihin hommiin Suomessa! :-)

Palailen kuitenkin vielä kyseiseen aiheeseen hieman, kun kirjoittelen Maltan vartijan ja Suomen vartijan työn välisistä eroista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti