lauantai 9. toukokuuta 2015

Baystreet

Hellou!

Perjantaina olin jälleen kentällä. Tällä kertaa pääsin tutustumaan vartijan työtehtäviin Baystreetille ostoskeskukseen. Baystreet oli The Pointtiin verrattuna paljon pienempi. Myös Baystreetin yhteyteen kuului parkkihalli asiakkaita varten, sekä lisäksi myös pieni hotelli. Hotelliin kuului uima-allas, kuntosali ja spa. Kuntosali ja spa olivat kuitenkin vielä rakennusvaiheessa, joten uima-allas oli näistä yhteisistä tiloista ainoa tällä hetkellä käytössä oleva. Vartioitavaa aluetta oli siis loppuen lopuksi aika paljon, ja näin ollen myös lisää vastuuta. Vartijoita ei Baystreetilla ole arkipäivinä kuin yksi, mutta viikonloppuisin sitten useampi. 

Pääasiassa työtä suoritettiin valvontakopista käsin. Alueella oli paljon tallentavia videovalvontakameroita, joten seurailimme niillä tapahtumia. Noin kerran tunnissa kävimme myös kierroksella, tekemässä näkyvää vartiointia. Tehtäviin kuului myös parkkihallissa asioivien auttaminen parkkilippujen ostamisessa tarvittaessa. Pääsin myös seuraamaan sivusta, kun parkkilippuautomaatin rahat laskettiin ja vaihdettiin jne. Se oli aika mielenkiintoista! Päivä oli muutenkin erittäin opettavainen ja mielenkiintoinen. Aika kului nopeasti ja jälleen kerran työparini oli myös todella mukava ja kertoi mielellään työstään, kun kyselin. 

Maanantaina olisi taas vuorossa toimistohommia! Ehtikin jo tulla ikävä :-D


Kauppakeskuksen sisältä.



Iloinen vartija.



Kierroksella.


Sain joka kierrokselle mukaan radiopuhelimen, kaiken varmuudeksi ja työparini opetti minua myös käyttämään sitä. Oli kyllä mielenkiintoista! Eipä onneksi tarvinnut apua hälyttää. Kuljimme koko ajan parina kierroksilla.

2 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla, että olet päässyt kenttätöihin ja että ne ovat olleet mielenkiintoisia. Mainiota! Terveisin iloinen kouluttaja :)

    VastaaPoista